Gevels & daken reinigen

Ons team van experts bij Aliane Cleaning zorgen ervoor dat uw woning er weer schoon uitziet.

Reiniging met Osmose water

Gevelreiniging

Wat valt het eerst op, wat zien de mensen eerst : inderdaad, uw gevel van uw bedrijf of woning. Gevelreiniging heeft daarom aan populariteit gewonnen. Als u een vuile, stoffige gevel heeft, is het tijd voor een schoonmaakbeurt!

Hoe gaan we te werk?

De gevel van uw gebouw is als een uithangbord: het moet er voor iedereen goed uitzien. Bij schoonmaakbedrijf Aliane Cleaning werken we met stoom (hoge druk) en/of chemische reiniging. Het is belangrijk om bewust en bedachtzaam om te gaan met deze keuze, omdat ze het verschil kunnen maken tijdens het schoonmaken. Uw gevel is een belangrijk onderdeel van uw bedrijf of woning. We weten hoe de meeste gevels eruit zien en kunnen niet genoeg benadrukken om deze goed te onderhouden. Hoe langer u wacht, hoe moeilijker het wordt om uw gevel terug de uitstraling te geven van weleer. Om ervoor te zorgen dat uw gevel wordt beschermd, raden wij aan deze na de reiniging te impregneren

Specialist in gevelreiniging

Na jarenlange ervaring en honderden gevels te hebben gereinigd, hebben we voor elk type vervuiling een kant en klare oplossing voor u. Opgeleide werkkrachten met het beste matariaal zorgen ervoor dat uw gevels stralen!

Dakreiniging

Als u op zoek bent naar een schoonmaakdienst, is het belangrijk om er een te vinden die de ‘Know How’ heeft. Onze mensen komen eerst ter plaatse om alles te bespreken met u. Of het nu gaat over ontmossingen, verwijderen van bladeren en vrijmaken van de dakgoten en aflopen. Professionals komen al uw behoeften tegemoet en laten de werkplek met integriteit en met oog op detail achter. Aliane Cleaning is er voor uw dak!

Oprit reinigen

De oprit van uw bedrijf of woning valt op! Het is onvermijdelijk dat vuil, zand en algen zich na verloop van tijd op de oprit ophopen! Om dit te voorkomen moet uw oprit regelmatig een onderhoudsbeurt krijgen. Met gespecialiseerde apparatuur zorgen wij ervoor dat uw oprit er weer als nieuw uitziet.

U ziet het bos door de bomen niet omdat uw oprit al lang niet meer onderhouden is. Ook hiervoor heeft Aliane Cleaning de juiste expertise. Met de juiste producten en materialen zal u verbaasd zijn over het geleverde resultaat. Aliane Cleaning is er voor uw oprit!

Terras reinigen

Je hebt net een prachtig nieuw terras aangelegd, maar voordat je ervan kunt genieten en je harde werk aan de wereld kunt laten zien, verschijnen er kleine groene vlekjes en aanslag op elke tegel. Tijd voor actie! Bel ons vandaag nog en wij reinigen uw terras en zorgen ervoor dat het weer zo goed als nieuw eruit ziet.

Uw terras schoonmaken is eenvoudig en kan op verschiillende manieren. Samen bespreekt u met onze specialisten dewelke het beste bij u past? Heeft u advies nodig? Contacteer ons via e-mail of bel ons. Aliane Cleaning is er voor uw terras!

Oprit reinigen
Oprit reinigen, terras reinigen

Schoonmaakbedrijf Aliane Cleaning

Recensies

Enkele reviews van onze klanten

Gevels & daken reinigen
Veronique

Onze ramen en veranda zien er weer splinternieuw uit, super goed gedaan!

Julia

Uitstekend. Werk uitgevoerd wij zijn super tevreden. Bedankt!!

Steven

Uitstekende service, zeer professioneel en flexibel. Zeker aan te raden!