Schoonmaak

Het is belangrijk om uw kantoor of huis voortdurend schoon te houden. Laat het juiste schoonmaakbedrijf dit voor u regelen, zodat geen enkel detail over het hoofd wordt gezien!

Specialistisch reinigen

Schoonmaak particulier en zakelijk

Wij weten dat u een betrouwbare dienst nodig heeft die zorgt voor al uw schoonmaak behoeften, groot of klein! We zijn er voor elke minuut en altijd op tijd. Geen klus is te zwaar – laat het ons afhandelen zodat het enige waar u zich nog zorgen over hoeft te maken zijn tevreden klanten die snel terugkomen na hun eerste bezoek. We willen dat mensen bij ons binnenkomen en zich op hun gemak voelen omdat ze weten dat alles al geregeld is. Om dit mogelijk te maken heb ik een geweldig team samengesteld vol met professionele schoonmakers die 24/7, 7 dagen per week en op elk moment klaarstaan

Aliane Cleaning heeft de perfecte oplossing voor iedereen die verantwoordelijk is voor het onderhoud van een ruimte. Of het nu gaat om uw huis of kantoor, wij kunnen helpen om alles er scherp uit te laten zien!

Wij bieden professionele schoonmaakdiensten die aan alle behoeften voldoen – hoe groot (of klein) ze op het eerste gezicht ook lijken; of u nu een dieptereiniging en wekelijkse onderhoudsplannen nodig heeft of alleen het afstoffen van oppervlakken eens in de paar weken, afhankelijk van wat er in elke individuele situatie nodig is. Aliane Cleaning biedt een breedt scala aan oplossingen voor iedereen.

Meest betrouwbare schoonmakers

Aliane Cleaning is de meest betrouwbare schoonmaakdienst! Wij bieden een breed scala aan diensten, van reguliere huishouding tot industriële reiniging van oppervlakken.

U zegt het maar en wij verzorgen u graag met één telefoontje.

Wij komen vrijblijvend bij u langs

Zoekt u een schoonmaakbedrijf?

Woningen

Woningen

Schoonmaak

Appartementen

Scholen

Scholen

Kantoren

Kantoren

Horeca

Horeca

Hotels

Hotels

Winkels

Winkels

Industriële bedrijven

Industriële bedrijven

Overheden

Overheden

Reguliere schoonmaak

Huiseigenaren weten dat regelmatig schoonmaken belangrijk is om hun huis gezond, veilig en uitnodigend te houden. Daarom bieden wij een verscheidenheid aan diensten, van het opzuigen van kruimels op keukenbladen tot het afstoffen van boekenplanken nadat gasten zijn vertrokken na een etentje!

We zijn blij als onze klanten snel terugkomen omdat ze kunnen verwachten wat voor soort schoonmaak hen elke keer te wachten staat.

Gespecialiseerde industriële schoonmaak

Het team van Aliane Cleaning staat klaar om uw bedrijf te laten bloeien met onze topservice. Of u nu regelmatige of gespecialiseerde industriële hygiëne diensten nodig heeft, wij kunnen u helpen!

Laat ons team u helpen – vertel ons welk type schoonmaak u het meest nodig is, zodat we gepersonaliseerde offertes en contracten op maat kunnen maken.

Voedingsindustriële schoonmaak

Wanneer u in de voedingsindustrie werkt, is schoonmaken een van uw belangrijkste taken. Het is zelfs zo’n essentieel proces dat de regelgeving bepaalt hoe vaak en wanneer deze reiniging moet plaatsvinden gedurende een bepaalde dag of dienst! Gelukkig voor ons zijn er altijd professionals die voor ons kunnen komen zorgen in die drukke tijden, zodat we thuis niet al te veel gedoe hebben om alles klaar te krijgen terwijl we proberen niet afgeleid te worden door andere taken zoals de was opvouwen.

Voedselproductie is een moeilijke onderneming met voortdurend veranderende voorschriften. Er zijn meer belangrijke aspecten te overwegen dan alleen het voldoen aan alle vereiste gezondheidsnormen, want het gaat niet alleen om schoonhouden – u wilt ook dat uw faciliteit soepel en efficiënt draait!

Schoonmaak
Schoonmaak

Aliane Cleaning schoonmaak

Aliane Cleaning is het go-to team voor elk type schoonmaakwerk. Gespecialiseerd in moeilijke of complexe projecten, kunnen ze alles aan, van glas- en gevelonderhoud tot dieptereiniging (inclusief tapijt reinigen), industriële omgevingen (met nadruk op moeilijk bereikbare plaatsen) met een oog voor hoge normen, wat u ook wilt! Met meer dan 20 jaar ervaring – hebben we manieren gevonden om elk obstakel te omzeilen.

Tapijt reinigen

Net zoals er verschillende soorten vaatwerk zijn die specifieke reinigings methoden vereisen, geldt dat ook voor tapijten. Het juiste gereedschap kan het verschil maken tussen het schoon krijgen van uw dure stof en het voor altijd verpesten ervan! Als u delicate materialen zoals Perzische tapijten hebt, raden wij u aan een opzetborstel te gebruiken of nog beter een borstel die speciaal voor dit soort taken is ontworpen.

Onze specialisten krijgen ze niet alleen brandschoon, maar zorgen er ook voor dat ze tijdens de behandeling niet worden beschadigd. Bel ons vandaag. Wij staan u graag te woord.

Aliane Cleaning

Schoonmaakbedrijf Aliane Cleaning

Recensies

Enkele reviews van onze klanten

Schoonmaak
Veronique

Onze ramen en veranda zien er weer splinternieuw uit, super goed gedaan!

Julia

Uitstekend. Werk uitgevoerd wij zijn super tevreden. Bedankt!!

Steven

Uitstekende service, zeer professioneel en flexibel. Zeker aan te raden!