Ramen wassen

Bij Aliane Cleaning zijn we experts in het reinigen van ramen.

Wassen van alle beglazingen + omlijstingen

Glazenwassersbedrijf

Aliane Cleaning is een glazenwassersbedrijf dat al meer dan 20 jaar actief is. Propere ramen is als een uithangbord. Daarom is het belangrijk om deze op herhaaldelijke basis te laten poetsen. De frequentie bepaalt de duurzaamheid van uw ramen. Ons team werkt met alle benodigde apparatuur – ladders, hoogwerkers, gondels of omose – wij zorgen ervoor dat uw ramen er als nieuw uitzien. EN DIT IN HEEL BELGIE !

Ramen wassen zonder strepen en milieubewust

Professioneel ramen wassen betekent ramen wassen zonder strepen! Wij besteden extra zorg aan de keuze van onze reinigingsmethode – zuiver gefilterd water zorgt ervoor dat alles langer schoon blijft omdat er zich na verloop van tijd geen residu ophoopt in vergelijking met andere methodes. We bechikken over het beste osmose-materiaal waardoor het resultaat optimaal is. Bij osmose zijn er geen chemicaliën of andere producten wat het milieu, toch ook belangrijk, ten goede komt.

Ramen wassen is een van de belangrijkste diensten voor de uitstraling van uw bedrijf of woning. Waarom een risico nemen op vuile ramen als wij ze in een mum van tijd schoon krijgen? Met onze snelle reactietijden en betaalbare prijzen houdt niets u tegen. Bel ons of vul het contactformulier.

Professionele en ervaren ruitenwassers

Wij zetten ons in om onze klanten de hoogst mogelijke service te bieden. Wij zorgen ervoor dat alle materialen die door onze glazenwassers worden gebruikt, zijn goedgekeurd en regelmatig worden geïnspecteerd, en dat degenen die aan het werk zijn regelmatig worden opgeleid.

Telescopische glasbewassing

Het schoonmaken van ramen is altijd een uitdaging. De ramen in hoge gebouwen kunnen bijzonder moeilijk bereikbaar zijn. Daar waar vroeger gereinigd werd met ladders en hoogwerkers, worden deze ramen nu gereingigd met telescoopsteel. Gevaarlijke situaties met ladders en hoogwerkers worden op deze manier vermeden. Naar veiligheidsnormen toe, mag er trouwens hoe langer hoe minder gebruik gemaakt worden van een ladder.

Daarom worden onze ruitenwassers speciefiek opgeleid voor omsosewerk en zorgen wij dat ze het beste materiaal voor handen hebben. Zelfs de kwaliteit van het water wordt op regelmatige basis gecontroleerd.

Een ideale oplossing voor wie af wil van ladders en hoogwerkers en toch graag zijn moeilijk bereikbare ramen proper wil hebben.

Ramen wassen gemakkelijk gemaakt: osmosereiniging

Met onze nieuwe, slimme technologie kunnen onze ruitenwassers bijna alle plaatsen snel en gemakkelijk schoonmaken. Onze speciaal ontworpen telescoopstelen van glasvezel zijn zeer handelbare lichtgewichten. Hierdoor verbetert het comfort om hiermee te werken en dus ook het resultaat.

Osmosereiniging wordt gebruikt tot wel 20m hoog. Hiermee kunnen we vanaf de begane grond reinigen. De snelheid van uitvoering is ook hoger dan glazenwassen met een ladder of hoogwerker! En vooral veel veiliger! Ook schade aan de gevel door ladders of een kras op de raam, komt met osmosereiniging niet meer voor!

Ramen wassen met hoogwerker

Er zijn altijd die niet kunnen gereigigd worden met osmose. T hoog, niet bereikbaar vanop de begane grond, een ballustrade voor de ramen maakt dat we hiervoor een andere methode moeten gebruiken. Ook hiervoor heeft Aliane Cleaning mensen opgeleid die kunnen werken met elk type hoogwerker. Wij zorgen voor de hoogwerker en wij vragen een eventueel parkeerverbod aan. Alles wordt van A tot Z geregeld voor u zodat u zonder kopzorgen propere ramen heeft.

Ramenwasser – Vakkundig & Gecertificeerd

Wij zijn de professionals die u nodig heeft voor het wassen van uw ramen! Wij zorgen voor een schone werkomgeving en laten alles achter zoals het hoort. Geen zorgen, kom vandaag nog langs bij Aliane Cleaning. Een succesvol bedrijf start met een propere en overzichtelijke werkruimte die aantrekkelijk is voor potentiële klanten en veilig en comfortabel is voor uw werknemers. Aliane Cleaning is er voor uw ramen!

Dat is dan ook de reden waarom veel bedrijven zich wenden tot Aliane Cleaning. De meest uiteenlopende schoonmaakservice, gaande van de schoonmaak van kantoren tot de schoonmaak van grote bedrijfsruimtes. Een tevreden klant betekent een tevreden Aliane Cleaning Team.

Ramen wassen
Ramen wassen

Schoonmaakbedrijf Aliane Cleaning

Recensies

Enkele reviews van onze klanten

Ramen wassen
Veronique

Onze ramen en veranda zien er weer splinternieuw uit, super goed gedaan!

Julia

Uitstekend. Werk uitgevoerd wij zijn super tevreden. Bedankt!!

Steven

Uitstekende service, zeer professioneel en flexibel. Zeker aan te raden!