Zonnepanelen reinigen

U zoekt een bedrijf die uw zonnepanelen met Osmose water kan reinigen in regio Brecht? Contacteer ons voor een gratis offerte!

Zonnepanelen schoonmaken met Osmose water

Zonnepanelen reiniging Brecht

Vuil en stof kunnen zich namelijk na verloop van tijd ophopen, waardoor het rendement afneemt – in sommige gevallen met wel 20%. Als dit gebeurt, raden wij u aan een professionele reiniging te laten uitvoeren voor de beste resultaten!

Aliane Cleaning is zeer bedreven in het onderhoud van zonnepanelen in Brecht doordat wij deze professioneel schoonmaken met Osmose water.

Bovendien zijn onze prijzen voor zonnepanelen reinigen zeer sterk.

Ons reinigingsapparaat draait langs het frame van uw zonnepanelen en verwijdert vuil aanslag zonder ooit in contact te komen met chemicaliën.

Voor het schoonmaken van de zonnepanelen maken we gebruik van Osmose water. Dit betekent dat u kunt genieten van schone energie met behoud van een milieuvriendelijk huis!

Door het Osmose water zien mijn zonnepanelen er weer als nieuw uit. Het heeft ook die kalkvlek weggehaald van toen ik het eerder niet goed schoonmaakte!

Waarom mijn zonnepanelen reinigen?

Het rendement van een zonnepaneel wordt bepaald door hoe goed het zonlicht kan opvangen en omzetten in elektriciteit. Vervuilde panelen doen dit minder goed, wat betekent dat ze minder megawatt produceren voor uw huis of bedrijf – de hoeveelheid die zou zijn geproduceerd als er geen vuil op zat! Om topprestaties te krijgen van deze belangrijke apparatuur in de infrastructuur van elk gebouw, moet u ze regelmatig schoonhouden door ze om de paar maanden te wassen tijdens warm weer.

Op zoek naar een firma in Brecht die uw zonnepanelen kan kuisen een professionele & betaalbare wijze? Contacteer ons dan vandaag nog vrijbliijvend!

Zelf zonnepanelen reinigen?

Zonnepanelen schoonmaken kan u in principe zelf doen, maar u heeft er het juiste gereedschap voor nodig.

De beste manier om uw zonnepanelen schoon te krijgen is met een uitschuifbare telescoopsteel. Deze stelen zijn er in veel verschillende maten en types, dus zorg ervoor dat u er een vindt die past bij de hoogte van waar ze worden geïnstalleerd op daken of anderszins op gebouwen zoals ramen! Al onze stelen bevatten zowel borstel- als waterslang hulpstukken voor snelle schoonmaakklussen.

Bel ons , of vul ons contactformulier in, als u uw zonnepanelen in Brecht professioneel en snel wilt laten reinigen.

Beste tijd om zonnepanelen te reinigen

April is de beste tijd om uw zonnepanelen te reinigen! Dan zijn ze op hun productiefst en kunt u een goed rendement halen uit uw investering. In de herfst moet regelmatig worden gecontroleerd of er geen bladeren zijn die het zonlicht blokkeren, waardoor de hoeveelheid energie die door elk paneel de ruimte in stroomt, afneemt; in de winter zou dit echter geen probleem moeten zijn, omdat sneeuw zich er niet zo gemakkelijk ophoopt door zijn gewicht en smeltende eigenschappen. Bij een traditionele zonne-installatie zonder optimizer zijn de panelen gevoelig voor zwakte en vogelpoep. Met regelmatige reiniging zal elk paneel betere prestaties leveren, wat helpt bij het verhogen van de energieproductie!

Tips bij het reinigen van zonnepanelen

Het is een goed idee om uw zonnepanelen schoon te maken als het regent. Het regenwater maakt vuil los en maakt het schoonmaken gemakkelijker, niet alleen voor u, maar ook omdat kalkvrij water eventuele zeepresten kan wegspoelen die zijn achtergebleven bij vorige eigenaars of huurders die deze taak niet goed hebben aangepakt! Bekijk hieronderen enkele tips voor het proper maken van uw panelen:

  • 2 of 3 keer per jaar de zonnepanelen controleren.
  • Schakel de stroom uit en raak de bekabeling niet aan
  • Bladeren en vuil eerst verwijderen met een borstel of zachte doek
  • Gebruik maken van een uitschuifbare telescoop

Aliane Cleaning weet dat uw zonnepanelen meer zijn dan een investering, ze zijn een deel van uzelf. Daarom zorgen wij ervoor dat ze veilig en vakkundig gereinigd worden, zodat ze jarenlang probleemloos energie kunnen blijven leveren! Vraag vandaag nog een offerte aan door ons te contacteren. Wij komen vrijblijvend tot bij u in regio Brecht voor een plaatsbezoek.

Zonnepanelen reinigen

Schoonmaakbedrijf Aliane Cleaning

Recensies

Enkele reviews van onze klanten

Brecht
Veronique

Onze ramen en veranda zien er weer splinternieuw uit, super goed gedaan!

Julia

Uitstekend. Werk uitgevoerd wij zijn super tevreden. Bedankt!!

Steven

Uitstekende service, zeer professioneel en flexibel. Zeker aan te raden!